Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Сміття не спалюватимуть, а заключать договір із КП «Горянин»

До голови Гірської сільської ради Романа Дмитріва звернулись жителі села зі скаргою на сусідів-підприємців. Як повідомлялось, вони мало не щодня спалюють у себе не території різноманітне сміття. По даній заяві на місце була направлена спеціаліст-інспектор із благоустрою Олеся Карпенко.


Виїхавши на місце, їй вдалося дізнатись, що палять підприємці, які орендують дану територію з приміщенням. З’ясувавши, хто власник, інспектор телефоном домовилась про зустріч, яка й відбулась 28 серпня 2018 року в сільській раді. В результаті перемовин власник пообіцяв, що подібне не повторюватиметься, вони заключать договір із КП «Горянин» про організоване вивезення сміття, а також проведе з орендарями роз’яснювальну роботу.


Сподіваємось, що в майбутньому таких випадків, коли люди спалюють сміття та городину замість того, щоб вивезти, взагалі не буде. Дякуємо всім, хто з розумінням ставиться до питання утилізації сміття та органіки – не палить, а замовляє вивезення.


Нагадаємо, комунальне підприємство «Горянин» проводитиме вивіз органічного сміття:

10-11 вересня – органічне сміття збиратимуться з вулиць, що розташовані ліворуч від вул. Центральна в напрямку аеропорту.

12-14 вересня – з вулиць, що розташовані праворуч від вул. Центральна в напрямку лісу.

Залишити коментар
BTC may be the latest or last chance to get rich in this era. It will reach $200000 next year or the next year. BTC has increased 20 times in the last year, and other coins have increased 800 times!!! Think about only $2 a few years ago. Come to the world's largest and safest virtual currency exchange Binance to Get free rewards. Don't miss the most important opportunity in life!!! https://hi.switchy.io/91xl