Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Люди вирішили звернутись до депутатів, щоб ті проголосували за капремонт дитячого садочка

22 квітня поточного року в ДНЗ «Берізка» відбулись збори депутатів, батьків – чиї діти ходять до садочка – та вихователів даного дошкільного закладу. Збирались із однією метою – обговорити можливість капітального ремонту закладу. Також на зборах був присутній представник проектної організації Атаманчук А.Б., власне який і відповідав на всі запитання присутніх. Нагадаємо, збори відбулись за ініціативи депутатської групи «Солідарність».


Під час зустрічі присутні ставили запитання і завідувачці садочка Ніні Коваль, і проектанту, і вихователям, і сільському голові. Хвилювала, перш за все безпека дітей, можливість зекономити та якнайшвидше завершити ремонт.


Щодо термінів, присутній Атаманчук А.Б. зазначив, що це краще прописати в угоді, яку сільська рада підпише з виконавцем робіт. Так само там можна буде встановити графіки виконання робіт. Так само в угоді можна буде прописати оплату, щоб здійснювати її згідно з актами виконаних робіт.


Присутній голова Гірської сільської ради Роман Дмитрів повідомив присутнім, що готовий домовитися з Бориспільською райдержадміністрацією, аби вони були замовниками і не було голослівних спекуляцій, що він має «свій» інтерес.


– Мене цікавить більше результат, щоб зробити якісний ремонт і наші діти – перебуваючи в садочку – були в безпеці, – підкреслив Р.Дмитрів.


Якщо брати до уваги економію, було зазначено, що вже на стадії пошуку виконавця робіт через систему «Прозоро», вартість ремонту може зменшитись. Так само можна зекономити на самих роботах, але тут повинна активно попрацювати робоча група.


За результатами зборів було прийняте рішення звернутись до депутатів із вимогою прийняти позитивне рішення на найближчій сесії в питанні капітального ремонту садочка.


Протокол засідання
Завантажити файл: sadochok-4.pdf [1,91 Mb] (завантажень: 4)
Переглянути онлайн файл: sadochok-4.pdf


Гірська сільська рада
Залишити коментар