Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Сільська рада закликає горян не приносити габаритне сміття до майданчиків де встановлені контейнери для сортованих відходів

Сільська рада закликає горян не приносити габаритне сміття до майданчиків де встановлені контейнери для сортованих відходів

      Наголошуємо, що майданчики де встановлено контейнери для сортованого сміття, а саме по вул. Бориспільській (біля зупинки «Гора»), Толстого, Центральна 20 та по вулиці Науки дають змогу швидко утилізувати сортовані побутові відходи (папір, скло, пластик). В найближчому майбутньому планується облаштувати  в нашому селі щонайменше ще 5 майданчиків. 

      Згідно Закону "Про відходи" з 1 січня 2018 року фізичні та юридичні особи повинні сортувати свої відходи.

       Комунальне підприємство робить все, щоб вчасно вивозити сміття, але

наразі існує велика проблема – мешканці зносять своє габаритне сміття до смісників для дрібного сміття та до майданчиків для сортованого сміття, але це робити ЗАБОРОНЕНО згідно з Правилами благоустрою території села Гора від 05 грудня 2018 року № 1212-65-VІІ.

        Вивезення габаритних відходів, є окремою послугою, яке здійснює комунальне підприємство для населення на платній основі.

       

        Особи, які порушують Правила благоустрою будуть притягнуті до адміністративної відповідальності згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення.

"Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн) і на посадових осіб, громадян – суб'єктів підприємницької діяльності – від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн).»


Дякуємо всім хто підтримав ініціативу Гірської сільської ради щодо сортуваннясміття та просимо долучитись!

 

Тож закликаємо Вас не засмічувати рідне село!

Чисто не там, де прибирають, а там де не смітять!

Зробимо наше село чистим та комфортним разом!

Залишити коментар